Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g reker
1 rød paprika
1 grønn paprika
dill
2 egg
1 ts karri
1 ss sennep
3 dl rømme
4 dl kokt ris (= 1 dl ukokt)
Rens rekene. Hakk paprika og dill. Bland reker, paprika og dill i den kokte risen.
Visp eggene med karri og sennep og tilsett rømmen. Bland sausen forsiktig i risen.
Legg blandingen i en smurt, ildfast form eller smurte portsjonsformer. Gratiner ved 225 C i 15 minutter.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse