Flere resulteter finnes under oppskriften
noen sprø salatblader
1 bit slangeagurk, 5 cm
1 liten moden mango
200-300 g rensede reker
4 ss majones
1 lime
en raus klype chilipulver + mer til strøing
1 ss hakkede korianderblader
salt
pepper
Riv salatbladene og fordel dem i 4 glasskåler. Skrell agurken i remser på langs, del den i to på langs og skjær den i tynne skiver på skrå.
Skjær mangoen i to på hver side av den flate stenen. Skrell den og skjær kjøttet i tynne skiver. Legg agurk- og mangoskivene på salaten og rekene på toppen.
Bland majonesen med saften av ½ lime (spar den andre halvparten), chilipulver, koriander, salt og pepper.
Ved servering har du majonesen på rekene og gir dem et lett chilidryss. Skjær den andre halve limen i 4 båter og server dem på en skål slik at gjestene kan presse limesaft over rekecocktailen.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse