Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g pillede reker
1 ss hakket frisk dill
1 1/4 dl tørr sherry
4 ts sitronsaft
hakket frisk dill
6-8 blad rapidsalat
Sennepssaus:
1 dl majones
1 dl lettrømme
2 ts grov sennep
2 ts sukker
2 ss sherry
2 ss hakket frisk dill
Rekene blandes med frisk dill, overhelles sherry og marineres i ca 10 minutter.
Dypp først kanten på 4 høye stettglass i sitronsaft, så i finhakket dill.
Finsnittet salat legges i bunnen av glasset, de sherrymarinerte rekene legges på salaten. Ved siden av anrettes en skål med sennepssaus. Server med ristet loff og smør.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse