Bruksanvisning
Mariner rekene i et kvarter. Stek rekene i panne på sterk varme i 10-15 sekunder, slik at de ikke blir seige.
Kok opp buljong og ha i erter, sammen med suukker. Kjør i hurtigmikser eller stavmikser sammen med smør til det blir en fin puré. Blir den for tykk så tilsett en skje vann.
Ha solsikkeolje i en vid panne slik at oljen står ca 1 cm oppe. Når oljen er så varm at det dannes bobler rundt et treskaft du stikker nedi, da er det passe varmt. Legg så papadum (indisk flatbrød som kjøpes på innvandrerforretninger) i, en av gangen. Etter bare et par sekunder popper de opp og blir knasende sprø. Klem dem litt ned slik at de forblir noenlunde flate. Ta dem opp og la dem renne av på kjøkkenpapir.
Anrett reker og ertepuré på dem, gjerne litt røft, med biter av papadum som står opp.