Flere resulteter finnes under oppskriften
60 g brødsmuler 2 ss revet parmesan 4 ss pecorino- eller romano-ost nyrevet, Norvegia kan brukes ¼ ts svart pepper, nykvernet 1 kg stire, rå reker uten hode og skall olivenolje
Bland brødsmuler, ost, salt og pepper. Træ rekene på spiddet slik at det går to ganger gjennom hver reke. Skyv dem helt nær hverandre. Pensle med olje og dekk med brød/osteblandingen på begge sider. Legg spiddene på grillen, ca 4 minutter på hver side. Server straks. Denne retten blir best over åpen kullgrill, men vær forsiktig med varmen.
Flambert fisk- og skalldyrgrateng
Grillede kongereker med romescosaus
Grønne scampi med ingefær og hvitløk
Hakkede reker på svartbrød med dill
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre
Marinerte reker med ertepuré og papadum
Reker med balsamicomarinerte grønnsaker
Reker med saus av gresskarkjerner
Reker og grønnsaker fritert med tempura
Rekesymfoni med sitron og dill
Røkte laksehorn med rekemousse