Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor broiler
1 ts salt
1/4 ts nymalt pepper
1 knivsodd safran
2-3 ss smør eller margarin
2 ss whisky eller konjakk
2 dl rømme
2 tomater
1 liten boks maiskorn
1 liten pakke dypfryste erter
Del broileren i porsjonsstykker. Gni den inn med en blanding av salt, pepper og safran og brun kjøttet.
Hell whisky eller konjakk over og tenn på med en fyrstikk. Når flammene er dødd bort, helles 3 ss rømme over.
Like før kjøttet er ferdig tilsettes tomatbåter, mais og erter, samt resten av rømmen.
Varm godt og smak til med salt og pepper.
Serveres med loff og grønn salat.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus