Flere resulteter finnes under oppskriften
1 fersk eller dypfryst kylling på 1 kg
3 ss smør eller margarin
panering:
3-4 ss hvetemel
1 ts salt
1 krm pepper
1 ts paprikapulver
1 egg
1 dl griljernmel
saus:
2 ss smør eller margarin
1/2 rød paprika i strimler
1 1/2 ss hvetemel
3 dl fløte
salt
pepper
Tin den dypfryste kyllingen og del den i biter.
Bland hvetemel, salt, pepper og paprika i en plastpose. Legg i kyllingbitene og rist godt slik at de blir helt dekt av blandingen.
Pisk egget sammen med litt vann, dypp kyllingbitene i egget og vend dem så i griljernmelet. La kyllingen tørke en stund.
Varm smøret i stekepannen. Legg i kyllingbitene og stek dem sakte i 15-20 minutter, til de er sprø, brune og møre.
Fres paprikaen i smøret og strø mel over. Spe med fløtemelk mens du visper og la sausen småkoke noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg kyllingbitene på et fat og server med saus og ris.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus