Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kyllingbryst
100 g mozarellaost
2 tomater
½ squash
1 rødløk
2 ss olivenolje
2 hvitløkfedd
Tapenade:
100 g sorte oliven uten stein
4 stk ansjosfilet
2 hvitløkfedd
litt olivenolje
Saus:
5 dl yoghurt naturell
½ potte basilikum
½ potte peppermynte
1 sitron
Lag et ca 1 cm stort hull igjennom kyllingen med en tynn spiss kniv, og fyll det med mozarella som er delt opp i passe biter. Dytt inn så mye du klarer. Krydre med salt og pepper og brun brystene raskt på hver side i en panne.
Skjær grønnsakene i ½ cm tykke skiver, knus hvitløken i oljen og bland dette med grønnsakene. Legg grønnsakene i porsjonsformer eller en liten ildfast form, og sett formen(e) i langpanne sammen med kyllingen.
Stekes på 200 C i 10-12 minutter, avhengig av størrelsen på kyllingen.
Ha oliven, ansjos og hvitløk i en bolle og kjør dette til en saus med en stavmikser. Tilsett litt olje mot slutten. Smak tapenaden til med salt og pepper.
Ha yoghurt og ca halvparten av urtene i en bolle, og kjør dette med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitron.
Vend hver porsjonsform med grønnsaker på hver tallerken. Skjær det fylte kyllingbrystet i tykke skiver, og legg det oppå. Dander yoghurtsaus rundt. Pynt gjerne med friske urter. Ris eller stekte potetbåter smaker godt til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus