Flere resulteter finnes under oppskriften
1 tint broiler, delt i serveringsstykker
50 g smør eller margarin
1 dl olivenolje
salt
hvitpepper
1 dl hvitvin
2 ss tomatpuré
1 hvitløkfedd
vann eller buljongterning
2 auberginer
6 tomater
hvetemel
salt
pepper
klippet persille
Brun kyllingstykkene i halvparten av smøret og oljen. Ha på salt og pepper. Tilsett vin, tomatpuré og det knuste hvitløkfeddet. Sett lokk på gryten og la den putre ved svak varme til kjøttet er mørt, 30-40 minutter. Spe med litt vann eller terningbuljong hvis det blir tørt i gryten.
Skjær auberginer og tomater i skiver, dypp dem i en hvetemel, salt og pepperblanding og stek skivene i resten av smøret og oljen.
Legg kyllingstykkene i serveringsgryte, lagvis med de stekte grønnsakene, hell sjysausen over og strø på klippet persille.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus