Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kyllinger
salt
pepper
olje til bruning
salvie
1 fedd hvitløk
3-4 tomater
1 glass hvitvin
2 kopper ris
1 hakket løk
1 ss smør eller margarin
1/2 ts salt
4 kopper hønsebuljong
50 g reven Parmesan ost
klippet persille
Del kyllingene i porsjonsstykker. Gni kjøttet med salt og pepper og brun det i olje.
Dryss på ca. 1 ts støtt salvie og legg i 1 fedd knust hvitløk.
Flå tomatene og del dem i båter. Legg dem i gryten.
Hell hvitvin over og la kjøttet surre under lokk til det er mørt, ca 20 min.
Brun den hakkede løken. Tilsett ris og la den frese med til den er blank, men ikke brun.
Dryss salt på og hell på kokende buljong.
Kok risen under lokk til den er mør og all væske absorbert, ca 20 min.
Bland reven ost i risen.
Anrett risen i halvdypt fat og legg kjøttet oppå. Hell sausen over kjøttet og dryss med klippet persille.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus