Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver ristet eller stekt brød
200 g salatblader av ulike slag
200 g kyllinglever
50 g smør
2 ss olivenolje
1 dl rødvin
salt
nykvernet svart pepper
Legg brødskivene på 4 små tallerkener og dekk dem med salat.
Stek kyllingleveren ved å fjerne alle blodårer og mørke eller grønnlige flekker. Skjær leveren i like store stykker.
Smelt smør og olivenolje i en stekepanne. Legg i leveren og stek den i 2 minutter på den ene siden på sterk varme. Snu den, og stek videre i 2 minutter på den andre siden.
Krydre med salt og pepper, og ta leveren forsiktig ut av pannen med en hullsleiv. Fordel leveren på tallerkenene, oppå salatbladene.
Ha vin oppi pannen sammen med stekesjyen, og kok opp under omrøring. La det fosskoke i ett minutt, og hell den varme sausen over kyllingleveren. Serveres straks.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus