Bruksanvisning
Varm halvparten av olivenoljen i en kjele. Ha i sjalottløk, løk og hvitløk, og surr over svak varme i 6 minutter. Rør stadig om.
Ha i kyllinglever, og stek den i 2 minutter. Tilsett så hakkede kastanjer, linser, sitronsaft og skall, laurbærblad og timian. Bland godt og stek videre i 3 minutter. Legg blandingen over i en lav ildfast form eller ovnspanne, og sett den til side.
Varm resten av olivenoljen i kjelen, legg i kyllingen og la den surre pent til den er gyllenbrun. Legg den oppå ingrediensene i ovnspannen.
Ha melet i kjelen, og bland slik at det blandes med stekesjyen. Hell sakte oppi kyllingbuljongen, og bland til en jevn saus.
Rør inn vinen, litt salt og pepper, kok opp og la sausen koke i 2 minutter. Hell sausen i ovnspannen og dekk med aluminiumsfolie. Stekes ved 200 C i 20 minutter. Ta av folien og stek videre til kyllingen er brun. Tilsett mer buljong om nødvendig, for å fukte linsene.
Smelt smør i en stekepanne, ha i pæreskivene og stek dem lett gylne. Ha i persille og legg blandingen oppå kyllingen og linsene på et stort fat. Server.