Bruksanvisning
Bløtlegg de tørkede soppene i vann i 5-6 timer, eller rens og skyll de friske soppene.
Sett ovnen på 210 C.
Bland det hakkede kjøttet, fløte, gressløk, salt og pepper, gjerne i kjøkkenmaskin. Surr fyllet i olje eller smør. Stek kyllingkjøttet lett i smør.
Forvell salatbladene noen få sekunder i kokende vann. Ta dem opp og la dem renne av. Brett salatbladene ut og legg fyll og et stykke kyllingfilet på hvert. Rull bladene sammen til en liten pakke.
Kjevle butterdeigplatene til ca 16 x 16 cm og skjær dem i to. Legg en kyllingpakke mellom to halve butterdeigplater, pensle kanten med sammenpisket egg og trykk kantene sammen med en gaffel. Riss et lite kryss med en skarp kniv i den øverste platen. Pensle med sammenpisket egg. Sett pakkene i ovnen og stek dem i 10-12 minutter.
Surr soppen i smør.
Varm opp buljongen til sausen. Tilsett kremfløte og smak til med salt og nykvernet pepper. Tilsett smøret fra soppen. Kok sausen litt inn. Jevn eventuelt med litt maisennamel utrørt i kaldt vann. Tilsett eventuelt litt sukkerkulør. Smak til med salt, pepper og eventuelt portvin.