Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss olje
1 løk i skiver
5 cm frisk ingefær, skrelt i skiver
2 knuste og hakkete hvitløkfedd
2 stilker sitrongress, fint oppdelt
2 grønne chilier, hakket
8 kyllingstykker uten skinn
2 ts medium sterkt karripulver
4 limeblader eller et strimlet limeskall
2 dl kokosmelk
salt
nykvernet svart pepper
en bunt revne basilikumblader
en bunt hakket koriander
dampet Thai-ris
Varm oljen i en vid kjele. Ha i løk, ingefær, hvitløk, sitrongress og chili, og surr dem over lav varme i 10 minutter.
Stek kyllingen i 5 minutter for å lukke porene på alle sider. Bland inn karripulver, limeblader eller skall, salt og pepper.
Rør inn kokosmelk og 2 dl kokende vann, dekk til og la det trekke i 40 minutter. Må ikke koke for da vil kokosmelken stivne.
Legg karrien på et fat, dryss på basilikum og koriander og server med thai-ris.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus