Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g langkornet ris 90 g smør 1 ss olivenolje 1 løk, finhakket 1 ss pinjekjerner 2 ss mandelflak 250 g kyllinglever, finhakket 2 ss korinter 1 ts mildt paprikapulver salt svart pepper 2 ts finhakket frisk persille
Legg risen i bløt i rikelig vann minst 1 time. Sil risen og skyll den i kaldt vann. Smelt halvparten av smøret sammen med oljen på svak varme i en panne med lokk. Tilsett løken og la den ligge i 10 minutter, til den er myk. Skru opp varmen og tilsett pinjekjernene, mandler og kyllinglever. Stek i 5 minutter mens du rører hele tiden til nøttene er lysebrune og kyllingleveren er gjennomstekt. Smelt resten av smøret i en stor gryte og ha i ris, korinter og paprikapulver. La det surre i 3 minutter. Rør kontinuerlig. Kok opp 6 dl vann og hell det over risen, rør om én gang og legg på lokk. La det småkoke forsiktig i 12 minutter, til vannet er absorbert. Ta risen av varmen og rør inn blandingen av kyllinglever og nøtter. Dekk med et kjøkkenhåndkle og legg lokket over. La det stå i 10 minutter, og rør deretter rundt i risen med en gaffel, slik at den blir luftig. Dryss persille over og server.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus