Flere resulteter finnes under oppskriften
2 små kyllinger
75 g smør
2 ss olje
1 fedd hvitløk
1 løk
100-150 g valnøtter
salt
pepper
4 ss hvitvin
1/3 kg dypfryst erter
revet skall av 1 appelsin
Pommes Parisiennes:
1/2 kg store poteter
6 ss olje
Del kyllingene i to. Tørk stykkene godt.
Varm 50 g smør og 2 ss olje i panne. Stek knust hvitløk og finhakket løk noen min.
Legg kyllingstykkene i, snu dem ofte. La dem steke til de nesten er ferdige.
Grovhakk valnøttene og ha dem i pannen sammen med salt, pepper og hvitvin.
La det hele småsurre til nesten all vinen er fordampet.
Ha 2 ss smør og 1 ss vann i en gryte. Legg i ertene og dryss over appelsinskall. La det småkoke til ertene er gjennomvarme.
Pommes Parisiennes: Skrell potetene. Hul ut runde kuler med jern, eller bruk små poteter. Ha olje i en ovnsfast form og legg potetene i. Sett formen i ovnen ved 200 C i ca 30 minutter, til potetene er møre. Dryss potetene med salt før servering.
Legg kyllingstykkene på varmt fat med løk og nøtter på toppen. Legg erter og poteter ved siden av.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus