Flere resulteter finnes under oppskriften
1 broiler
salt
olje
Saus:
1 beger yoghurt
1/2 beger Cottage Cheese
1/2-1 dl reven ost
2 ss smør eller margarin
salt
karri
Tin dypfryst fugl, tørk den med oppvridd klede. Legg den i kokende, lettsaltet vann og la den småkoke ca 30 minutter. Ta den opp. La kjøttet renne godt av, del det i porsjonsstykker og pensle med olje.
Legg det på rist med skinnsiden opp, og stek på midterste ribbe ved 225 C til skinnet er sprøtt og kjøttet varmt, ca 15 minutter.
Pisk alle ingrediensene til sausen sammen, varm den til kokepunktet. Pass på at den ikke koker. Smak til med salt og karri.
Gni eventuelt sausen gjennom en sikt.
Server rykende varmt med ostesausen og kokt ris. Grønn salat smaker godt til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus