Flere resulteter finnes under oppskriften
1 gryteferdig, tint broiler
sitron
salt
persille
1 liten løk
1/2 purre
1 l vann
1 ss salt
1 ts hel hvitpepper
Saus:
3-4 dl silt kraft
2 ss hvetemel
1 dl fløte
tomatpuré
estragon, merian, salvie og eller rosmarin
salt
hvitpepper
Gni broileren inni med sitron og salt og legg i et par persillestilker.
Legg broileren i kokegryten sammen med løk, purre og vann. La gryten koke opp, skum.
Ha i salt og pepper, legg på lokk og la broileren trekke ved svak varme i ca. 45 minutter, eller til den er mør.
Sil kraft til sausen over i en liten gryte. Rør ut hvetemel i fløten og jevn sausen. La den koke noen minutter. Smak til med tomatpuré og krydder. Kanskje litt mer salt og pepper?
Ta det grove skinnet av broileren, del den i porsjonsbiter og server den i sausen.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus