Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ferske kyllingfileter KRYDDERBLANDING: 2 hvitløkfedd, presset 1 ts mild chilipulver ½ ts malt koriander 1 ts malt spisskummen 1 krm malt kanel 1 ts sukker 1 ts salt - 2 ss olje til steking - 2 tomater 150 g oppskåret blandet salat eller ferdigkjøpt salat 1 avokado i skiver, vendes i sitronsaft 1 liten rød løk i strimler 3 ss hakket frisk koriander ½ dl olivenolje saft av 1 lime salt nykvernet svart pepper ½ pose nachoschips
Skjær kyllingfileten i tynne strimler. Bland presset hvitløk og krydder godt i en plastpose. Legg i kyllingstrimlene og rist godt på posen så krydderet fordeles godt på kjøttet. Varm oljen i en stor stekepanne. Stek kyllingstrimlene i ca 4 minutter eller til de er gjennomstekte og pent brune. Avkjøl dem litt. Del tomatene og klem ut kjernene. Skjær kjøttet i strimler. Bland salat, tomater, avokado, løk og koriander. Pisk sammen olje, limesaft og litt salt og pepper og drypp det på salaten. Vend sammen. Legg salaten på et stort fat, legg de lune kyllingstrimlene på toppen. Pynt langs kanten av fatet med nachochips.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus