Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store tomater
8 kyllinglever
2 egg
1 tykk loffskive
1 hakket løk
salt
pepper
2 ss klippet persille
smør eller margarin
Saus:
innmaten fra tomatene
salt
pepper
1 ts hvetemel
1 ts smør eller margarin
Skjær en stor skalk av tomatene. Hul dem ut og sett dem på hodet, så all væsken renner ut.
Brun kyllinglever lett i smør. Mos den med gaffel og fjern hinner og ganger. Tilsett utgnidde brødsmuler, hakket løk og sammenpiskede egg. Smak til med salt, pepper og persille.
Fyll tomatene med farsen. Sett dem i godt smurt, ildfast fat. Legg en liten smørklatt på toppen og stek dem delikat gylne.
Kok en saus av innmaten fra tomatene. Jevne den lett med hvetemel og smør rørt sammen. Smak til med salt og pepper og gni den gjennom en sikt.
Hell sausen rundt tomatene i fatet ved servering. Pynt med tertesnipper. Server retten varm.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus