Bruksanvisning
Skjær kyllingkjøttet fra benene og del det opp i tynne, 2-3 cm lange strimler. Mariner kjøttet i minst 3 timer i en bolle med 1 ss olje, soya, maisennamel og sukker.
Skold mandlene. Varm opp resten av oljen i en stor, dyp panne og rist mandlene til de blir gylne. La dem siden dryppe av på absorberende papir.
Rist kyllingkjøttet i oljen i pannen noen få minutter, skru varmen ned og småstek videre i 10 minutter. Ta så opp kjøttet. Ha finhakket hvitløk i oljen, tilsett straks sjampinjongskivene og bønnene, snittet til 2-3 cm lengde. Vend dette noen minutter i oljen, tilsett om nødvendig litt mer olje og ha i litt kokende vann. Legg så kyllingkjøttet i pannen og la retten stå og surre ca 15 minutter.
Krydre med salt og pepper, tilsett renset krabbekjøtt og la det hele bli gjennomvarmt. Retten skal helst ikke koke etter at krabben har kommet i gryta, men bare bli gjennomvarm. I motsatt fall kan krabbekjøttet bli seigt. Ha i mandlene umiddelbart før servering.