Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dypfryst broiler, 1 kg - tines
1/2 sitron
salt
pepper
1 l hønsekraft (terning)
1 løk
1 gulrot
suppekvast
1 boks kastanjer, ca 300 g
1 boks bønnespirer, ca 400 g
2 sjalottløk
1 pk dypfryste haricots verts, ca 225 g
Gni broileren ut- og innvendig med sitron, salt og pepper. Legg den i en høy smal kjele, hell på hønekraft til det dekker. Kok opp og skum godt.
Rens løk og gulrot og legg dem i kjelen sammen med suppekvasten. La broileren småkoke under lokk ca 30 minutter.
Ta opp broileren. Kok inn kraften til ca det halve, uten lokk i ca 30 minutter. Skjær kjøttet i strimler og legg skroget i den kokende kraften og det oppskårne kjøttet i et ildfast fat.
Sil kastanjene og bønnespirene. Skjær kastanjene i skiver, hakk sjalottløken og skjær opp haricots verts på skrå. Bland det hele og legg det ut over broileren.
Hell over 2 dl varm kokekraft. Legg på lokk og sett fatet i ovnen ved 175 C i ca 20 minutter.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus