Flere resulteter finnes under oppskriften
1 hel kylling
1 terning hønsebuljong
1/2 l vann
1-2 løk
2 tomater
1-2 ts paprikapulver
1/4-1/2 ts chilipulver
1/2 dl kokosmelk eller kremfløte
1 ts salt
frisk koriander
Skjær ut lårene på kyllingen. Ta deretter ut filetene. Del skroget i mindre biter. Kok opp vann tilsatt hønsebuljong. Legg i kyllinglårene og det oppdelte skroget. Det skal være så mye vann at det såvidt dekker. La det koke i 15 minutter. Legg i kyllingfiletene og kok videre i 10 minutter.
Ta opp kjøttet og avkjøl noe. Rens det for skinn og ben og skjær kjøttet i passe store biter. Ta vare på kokekraften.
Fres løk i en stekepanne til den er blank. Ha i finhakkede tomater og la det koke litt inn. Rør inn paprikapulver. Hell over ca 2 1/2 dl av kokekraften og litt kokosmelk. Kok opp og smak til med salt og eventuelt chilipulver.
Dryss gjerne over finhakket koriander før servering. Server denne brasilianske retten med langkornet ris.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus