Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor kylling
1 ss smør
1-2 ts karri
1 dl buljong
mild paprika
Marinade:
1 løk
1-2 fedd hvitløk
2 dl yoghurt
1 ts salt
1/2 ts gurkemeie
1 knivsodd kajennepepper
1/4 ts støtt ingefær
Risrand:
2 kopper langkornet ris
1 ss smør
1 ts salt
3 gulrøtter
500 g erter
Del kyllingen i mindre stykker som legges i en skål.
Marinade: Hakk løken, knus hvitløken og bland det med yoghurt og krydderiene.
Hell marinaden over kyllingstykkene og sett skålen kaldt noen timer.
Tørk marinaden av kyllingstykkene og brun dem i smør og karri i en gryte. Demp varmen, tilsett buljong og la kjøttet surre ca 15 minutter. Tilsett marinaden og kok det hele videre til kjøttet er mørt.
Risrand: Dryss risen i 3 kopper kokende vann tilsatt smør og salt. La den koke 12 minutter under tettsluttende lokk. Ta gryten av platen og la risen stå med lokk ca 12 minutter til.
Damp gulrotterninger og erter i lettsaltet vann og rør dem i risen som formes i en rand på et varmt serveringsfat. Hell kjøttet og sausen i midten og dryss litt mild paprika over.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus