Flere resulteter finnes under oppskriften
Tertedeig:
2 1/2 dl hvetemel
150 g margarin
3/4 dl kaldt vann
1 ts eddik
Fyll:
3 dl finhakket kyllingkjøtt
1 dl finhakket sjampinjonger
2 dl tykk, hvit saus
reven muskatnøtt
Panering:
sammenvispet egg
brødrasp
olje til steking
Lag vanlig tertedeig. Kjevle deigen til en firkantet leiv, ca 3 mm tykk. Når den er ferdig kjevlet og brettet, skjær ut firkanter ca 6 x 8 cm.
Lag en tykk, hvit saus som smakes til med reven muskatnøtt. Bland finhakket kokt eller stekt kyllingkjøtt og finhakket sjampinjonger i sausen.
Legg en skje fyll på hver tertesnipp. Brett den i to og klem kantene godt sammen. Pensle gjerne kantene med litt eggehvite for å lime dem godt.
Rull rissolene i sammenvispet egg og brødrasp. Stek dem i olje til de er gjennomstekt og sprø. La dem renne av på fettsugende papir.
Server rissoler nystekte og varme med sorte oliven, tomatbåter og gjerne gul paprika. En skarp tomatsaus kan serveres til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus