Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss olivenolje
1 stor løk
kjøttet av 1 rå kylling
salt
pepper
225 g langkornet ris
3/4 l hønsebuljong
1/2 ts safran
250 g røkt pølse
250 g røkt skinke
1 rød paprika
8-12 sjøkreps eller store reker
sorte og grønne oliven til garnityr
Varm oljen i kasserollen, eller ildfast gryte, som retten senere kan serveres i.
Brun hakket løk i olje, tilsett kyllingkjøttet som er skåret i store terninger. La det bli brunt. Dryss salt og pepper over.
Tilsett ris og la den bli blank i oljen.
Løs safranen opp i litt av buljongen, ha den i gryten sammen med resten av buljongen.
La retten småkoke til risen begynner å bli myk og absorbere væsken.
Tilsett skiver av pølse, strimlet skinke og strimler av rød paprika. La retten koke videre ca 15 minutter. Rør forsiktig i den når den begynner å tykne.
Tilsett rensede krepsehaler og la dem bli varme. Pynt med urensede kreps eller reker og med sorte og grønne oliven.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus