Flere resulteter finnes under oppskriften
6 vårrullplater, ferdigkjøpt eller lag dem selv etter oppskrift FYLL: 2 ss olje 2 hvitløkfedd, pressede 300 g malt kyllingkjøtt, skinn- og benfritt 2 ss soyasaus 150 g friske eller hermetiske bønneskudd, som skylles i kaldt vann ¼ ts pepper olje til fritering 3 ss sesamolje agurkskiver til servering
Varm oljen i en stekepanne og fres hvitløken lys brun. Tilsett alle de andre ingrediensene til fyllet og stek under omrøring i ca 3 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Avkjøl fyllet og smak til med eventuelt mer krydder. Fordel fyllet på vårrullplatene. Legg det nært den ene spissen. Brett sidespissen inn over fyllet, rull sammen og pensle den siste spissen med litt vann eller eggehvite. Legg dem med skjøtren ned og la vårrullene hvile litt. Ha eventuelt litt sesamolje i frityroljen, det setter fin nøttesmak. Varm oljen og stek vårrullene ca 5 minutter eller til de er pent brune. Server dem nystekte med agurksiver til. Sett soyasaus og chilisaus på bordet.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus