Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 høne
1/2 liter grønnsakbuljong
1/2 løk, hakket
1 eple, i små terninger
1/2 rød paprika i strimler
1 ss soyasaus
1 1/2 ss hvetemel
1 dl hakket persille
Kok hønen ca. 1 1/2 time i grønnsakbuljong. Ta den opp og avkjøl kraften. Fjern fettet som stivner på toppen. Ta av 1 dl av kraften til å lage jevning. Kok opp kraften igjen, og kok løk, eple og paprika til det er mykt. Smak til med soyasaus, evt. også salt og pepper. Rist den kalde kraften sammen med mel i et glass med lokk, og rør det inn i sausen. Den skal koke 5 min. Ta av skinnet på hønen, og legg fine serveringsstykker i sausen til oppvarming. Dryss persille over. Kokt ris er tilbehør.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus