Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg stekt eller kokt kylling
2 tykke skiver kokt skinke
1 stor boks herm. Tomater (ca 1/2 kg), flådde og friske
1 1/2 dl kraft
salt
pepper
3 ss smør
1 løk
100 g sopp
150 g spaghetti
1 1/2 l vann
1 1/2 ts salt
Pynt:
75 g hvetemel
salt
pepper
2 ss smør
50 g reven ost (helst Parmesan)
Hakk løken og skjær soppen i skiver. Rist det i smør.
Skjær kyllingkjøttet og skinken i små biter og ha det i gryten.
Tilsett tomatene og kraft. La det hele surre ca. 10 min. og smak til med salt og pepper.
Kok spaghettien ca. 15 min. La den renne godt av og skyll den i kaldt vann. Er spaghettien lang, bør den kuttes i mindre lengder.
Legg spaghetti og kjøttsaus lagvis i en dyp ildfast form.
Pynt: Bland salt, pepper og hvetemel, smuldre inn smøret og vend i osten. Ha dette over spaghettien og sett formen i ovnen som angitt. Senk temperaturen etter 30 min. om nødvendig.
Serveres med brød og smør og gjerne litt reven ost.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus