Flere resulteter finnes under oppskriften
1 broiler
salt
hvitpepper
paprika
hvitløkpulver
2 dl langkornet ris
vann
salt
Til panering og fritering:
hvetemel
egg
griljernmel
olje
Ved servering:
50 g skåldede mandler
2 bananer i stykke skiver
smør eller margarin
1 boks mandarinbåter (ca 150 g)
persillekvister
Del broileren i små porsjonsstykker. Bland salt og krydder og gni stykkene godt med blandingen.
Vend kjøttstykkene i mel, så i sammenpiskede egg og til slutt griljernmel. La dem ligge litt, så paneringen fester seg.
Kok imens risen etter anvisningen på pakken.
Varm opp oljen til 180 C. Fritér kyllingstykkene i ca 10 minutter. Snu dem minst en gang i løpet av denne tiden.
Surr mandler og bananskiver i litt smør i pannen.
Legg varm, løskokt ris i bunnen av serveringsfatet. Legg kyllingstykkene oppå. Mandarinbåter, stekte mandler og bananer anrettes pent ved siden av.
Fritér persillekvister meget raskt i den varme oljen og legg dem mellom kyllingstykkene på fatet.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus