Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kyllinger, hver delt i 8 stykker
3,5 dl tørr hvitvin
5 ss dijonsennep
1 beger rømme eller crème fraîche
olivenolje
timian
hvitløk
salt
pepper
Kyllingbitene gnis med hvitløk, salt og pepper, og brunes lett på alle kanter i litt olivenolje. Dytt gjerne litt skivet hvitløk under kyllingskinnet. Hell oljen fra og kok ut pannen - deglaser - med hvitvinen. Hver kyllingbit smøres godt med dijonsennep og strøs med hakket timian før de legges på et ildfast fat. Ha hvitvinen over og sett fatet i forvarmet ovn på 200 C. Snu kyllingbitene av og til under stekingen. Etter ca 40 min (avhengig av størrelsen på kyllingene) tilsettes rømme eller crème fraîche. Vend den inn og la fatet stå enda 5 min. i ovnen.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus