Flere resulteter finnes under oppskriften
10 kyllinglår 200 g fløteost naturell 2 dl crème fraiche 200 g tørkede aprikoser salt pepper brønnkarse
Legg de tørkede aprikosene i bløt i 6-8 timer. Sett ovnen på 200 C. Fordel fløteosten over kyllinglårene. Legg kyllinglårene i en langpanne og krydre dem med salt og pepper. Legg aprikosene med litt bløtevann i pannen. Sett pannen i ovnen i ca 30 minutter, til kyllinglårene er gjennomstekt. Prøv å stikke i den tykke delen av låret. Saften er klar når de er gjennomstekt. Pass på at aprikosene ikke blir brent. Ta opp aprikosene. Hell stekesjyen fra og sil den. Bland mosede aprikoser, stekesjy og crème fraiche. Server kyllinglårene med kokte poteter, bønner og aprikossaus. Pynt med brønnkarse.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus