Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss hvetemel
2 ts paprikapulver
1/2 ts salt
16 små kyllinglår
4 ss olivenolje
1,2 l hønsebuljong
1 finhakket løk
2 presset hvitløkfedd
450 g langkornet ris
2 laurbærblad
200 g kokt skinke, skåret i terninger
150 g grønne oliven (med pimientofyll)
1 grønn paprika i biter
2 bokser hakket tomat med kraft
persillekvister til pynt
Sett stekovnen på 180 C. Bland hvetemel, paprikapulver og salt i en plastpose, og vend kyllingstykkene godt i blandingen.
Varm oljen i en stor kjele, og brun kyllingstykkene etter tur. Stek dem til de er gyllenbrune på begge sider. Legg på fat og hold dem varme.
I mellomtiden koker du opp buljongen sammen med løk, hvitløk, ris og laurbærblad. La det putre i 10 minutter. Trekk kjelen til side og tilsett skinke, oliven, pepper, tomat og tomatkraft. Hell blandingen over i en lav, ildfast form.
Legg kyllingstykkene på toppen, dekk til og la det stå i ovnen i 30-40 minutter til kjøttet er mørt. Tilsett litt mer kraft om nødvendig, slik at retten ikke blir tørr. Fjern laurbærbladene og pynt med persillekvister.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus