Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kyllinger, à 500 g
1 bunt kruspersille
2 ss smør eller margarin
salt
pepper
3 dl kremfløte
2 ss ripsgelé
1 ts arrowroot om nødvendig
3 dråper ekste soya
Stell kyllingene og tørk dem godt, fyll dem med persille. Bind dem opp.
Brun smør i en gryte og brun kyllingene til de får en fin gyllen farge.
Krydre når kyllingene har fått den rette bruningen. Hell fløten ved siden av kyllingen, tilsett gelé. La dem småputre i fløten ca. 35 minutter under lokk, til kjøttet er mørt.
Ta opp kyllingene, del dem i to og fjern brystbenet.
Jevn eventuelt sausen med arrowroot rørt ut i litt kaldt vann og kok den opp. Tilsett soya. Server sausen i en skål for seg.
Server med kokte poteter og agurksalat.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus