Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kylling, 1 kg.
salt
pepper
1 løk, hakket
1 fedd hvitløk, hakket
olje til steking
1 ss karri, eller mer
1 ss hvetemel
1 boks (400 g) tomater, hakket
1/2 chilipepper, hakket, uten frø
2-3 dl vann
2-3 ss rømme eller yoghurt (kan sløyfes)
Del kyllingen i åtte stykker. Plukk av løst fett og bruk dette til å brune kyllingen, eller bruk olje til stekingen. Stek stykkene pent brune. Legg dem over i en kjele. Dryss salt og pepper over. La løk, hvitløk og karri surre i pannen til løken blir myk. Dryss mel over. Ha dette over kyllingen. Kok ut pannen med litt vann. Tilsett tomater, chilipepper og vann til det delvis dekker kyllingen. La karrien trekke under lokk i ca. 20 minutter til kyllingen er ferdig. Rømme kan røres inn like før servering. Serveres med ris. Små skåler med hakket tomat, agurk, banan, ananas, kokosmasse, chutney, o.l. serveres som tilbehør.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus