Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kyllinger
3 ss mel
salt
pepper
revet skall og saft av 1 sitron
3 ss olje
2 løk
4 tomater
1 fedd hvitløk
2 1/2 dl hønsebuljong
250 g hvite bønner
Legg bønnene i bløt natten over.
Vend kyllingene i mel tilsatt salt, pepper og sitronskall.
Stek kyllingene gyllenbrune i olje. Ta dem opp av pannen.
Hakk løken fint, flå tomatene og knus hvitløken. Ha det i oljen på pannen.
Rør i sitronsaft og kraft. Tilsett bønnene. Ha på salt og pepper.
La det småkoke ca 15 minutter. Rør om av og til.
Hell sausen med bønnene i en ovnsfast form. Legg kyllingene oppå.
Legg lokk på og sett formen i ovnen på 180 C og la det koke i ca 35 minutter.
Server egyptiske retten med kokt ris og erter.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus