Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss matolje
1 liten aubergine i terninger
225 g malt svinekjøtt
125 g kyllinglår
1 rød paprika, skåret i småbiter
2 selleristilker i småbiter
1 løk, hakket
1 fedd hvitløk, presset
1 ts kajenne
1 ts paprikapulver
1 ts svart pepper
1/2 ts salt
1 ts tørket timian
1/2 ts tørket oregano
4 3/4 dl kyllingkraft
225 g kyllinglever, finhakket
150 g langkornet ris
1 laurbærblad
3 ss hakket persille
laurbærblad til pynt
Ha olje i stekepannen og la den bli rykende varm. Fres auberginen i 5 minutter.
Tilsett svinekjøttet og la det steke i 6-8 minutter til det er brunt. Ha i kylling. Bland godt, legg på lokk, og la det steke i 10 minutter.
Tilsett paprika, selleri, hvitløk, krydder og urter og stek på sterk varme i 5-6 minutter. Rør godt hele tiden.
Hell i kraften og rør godt. Legg på lokk og la det koke i 6 minutter. Tilsett leveren og kok videre i 2 minutter. Tilsett ris og laurbærblad.
Legg på lokk og la det syde i 6 minutter. Slå av varmen og la pannen stå i 15 minutter. Ta ut laurbærbladet og ha i persillen. Pynt med laurbærblad og serveres rykende varm.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus