Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g tørkede eggenudler, spaghetti eller vermicelli 3 ss olje 150 g rått eller grillet kyllingbryst uten skinn og ben 2 stilker stangselleri 2 ss soyasaus ¼ ts malt pepper 2,5 dl varm hønsebuljong (terning + vann) 2 små vårløk eller 1 liten purre i tynne ringer
Kok nudlene eller pastaen etter anvisning på pakken i rikelig, lettsaltet vann. Sil av kokevannet, skyll den i kaldt vann og la den renne av i en sikt. Skjær kyllingkjøttet i tynne strimler. Skjær sellerien i skrå, 1 cm tykke skiver. Varm oljen i en wok eller stekepanne til den begynner å ryke. Tilsett rå kylling og stek under omrøring til den skifter farge. La sellerien, og evt grillet kyllingkjøtt stekes med i 1 minutt. Tilsett soyasaus, pepper og buljong. Kok opp og ha i nudlene. Kok i 2 minutter under omrøring. Tilsett vårløk eller purre og la den koke med i 1 minutt. Kinesiske eggnudler er laget på nesten samme måte som italiensk pasta. Får du ikke tak i kinesiske nudler, kan du bruke italiensk spaghetti eller vermicelli.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus