Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor broiler
400 g svinebog
2 løk
125 g grønne oliven
1 lite glass konjakk
1 dl hønsebuljong
salt
pepper
timian
laurbærblad
2 fedd hvitløk
Del broileren i 8 deler. Skjær svinebogen i terninger.
Dekk bunnen av et ildfast fat med tynne løkskiver. Dryss på støtt timian, knust hvitløk og ustenede oliven.
Legg et par kyllingstykker og kjøttterninger i gryten. Dryss med salt, pepper, timian, laurbærblad, hvitløk og oliven. Legg på et lag løkskiver.
Legg kjøtt, krydder og løk lagvis i gryten til alt er brukt opp.
Hell på konjakk (kan sløyfes) og buljong.
Dekk gryten med aluminiumsfolie og sett ned i ovnen til kjøttet er mørt.
Hvis man synes at sjyen er tynn, kan man ta av folien og dampe sjyen inn, eller man kan jevne den lett med maisennamel.
Server retten varm med potetstappe og salat. Retten kan også serveres kald, med brød og salat.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus