Flere resulteter finnes under oppskriften
3 hvitløksfedd, finhakket
3 ss revet ingefær
1/2 dl soyasaus
2 kyllingfileter
1 dl riseddik
1 dl sukker
1 dl vann
1 gulrot i tynne strimler
1 romanosalat
1 dl fiskesaus
saften av 1 lime
1 rød chili, finhakket
1 rødløk, finhakket
2 ss sesamolje
Bland halvparten av hvitløken og halvparten av ingefæren i en bolle. Rør inn 1 ss soyasaus. Smør blandingen på kyllingfiletene. Dekk med plast og sett i kjøleskap 1 time.
Ha eddik, sukker, vann, resten av hvitløken og ingefæren i en kjele.
Kok opp og ha i gulrotstrimlene. Ta kjelen av varmen. Avkjøl.
Dypp salatbladene i kokende vann i 30 sekunder. Legg dem direkte over i kaldt vann. La dem tørke på et kjøkkenhåndkle.
Bland resten av soyasausen, fiskesaus, limesaft og chili. Smak til med litt sukker. Stek kyllingfiletene i 2 ss sesamolje i ca. 3 minutter på hver side. Avkjøl.
Sil av kraften på gulrøttene og ta vare på den, den skal brukes som saus.
Skjær kyllingfiletene i tynne skiver. Legg litt kylling på hvert salatblad. Dryss over litt rødløk og gulrot. Rull dem sammen som tykke sigarer. Server med sausen til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus