Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kylling, 1 1/2 kg
40 fedd hvitløk
3 kvister timian
3 stilker basilikum
3 stilker estragon
1 dl olivenolje
salt
nykvernet pepper
deig av 6 ss mel og vann til å sette fast grytelokket med
Salte og pepre kyllingen innvendig. Fyll den med 15 fedd hvitløk og halvparten av krydderurtene. Bruk en gryte som tåler å stå i stekeovnen, og smør den med 1/2 dl olje og fordel resten av hvitløkfeddene i bunnen. Legg kyllingen oppå. Strø over resten av krydderurtene og ha resten av oljen over til slutt.
Lag en deig av mel og vann og legg den oppå kanten av kjelen. Klem grytelokket godt fast i deigen slik at det blir helt tett. Sett gryten i ovnen ved 225 C og stek kyllingen i ca 1 1/2 time.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus