Flere resulteter finnes under oppskriften
2 løk
2 ss tomatpuré
½ kopp cashewnøtter
1 ½ ts garam masala
1 presset hvitløkfedd
1 ts chilipulver
1 ss sitronsaus
¼ ts gurkemeie
1 ts salt
1 ss naturell yoghurt
2 ss maisolje
1 ss frisk hakket koriander
1 ss sultanas
500 g kyllingbryst, skåret i biter uten skinn og ben
175 g sjampinjong, små
3 dl vann
1 ss koriander, hakket til pynt
Del løken i biter og ha dem i en kjøkkenmaskin. Kjør i ca 1 minutt. Tilsett tomatpuré, cashewnøtter, garam masala, hvitløk, chilipulver, sitronsaft, gurkemeie, salt og yoghurt og kjør alt i maskinen i 1 1 ½ minutt til.
Varm oljen i stekepannen og ha i krydderblandingen. Fres i 2 minutter på middels lav varme. Tilsett koriander, sultanas og kylling, og stek alt i 1 minutt under omrøring.
Ha i sopp og vann og la det koke opp. Legg på lokk og la det putre i omkring 10 minutter på lav varme. Se om kyllingbitene er gjennomstekte og sausen har tyknet. La det putre litt lenger om nødvendig.
Legg kyllingbitene i en bolle eller på et dypt fat, hell sausen over og pynt med koriander.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus