Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2-2 gryteferdige kyllinger
smør eller margarin
1/2 ts paprika
salt
pepper
1 finhakket lök
2 dl rød-eller hvitvin
1 ss ekte soya
1 boks maiskorn (ca 350 g)
2 røde paprika
200 g sjampinjonger
sitron
1/2-1 dl fløte
Del kyllingen i mindre biter, som brunes pent på alle kanter i smør i en gryte. Dryss over paprika og la det få steke med.
Dryss over salt og pepper og tilsett finhakket løk. Spe med vin og soya og la alt putre til kjøttet er mørt, ca 30 minutter.
Varm maisen i kraften fra boksen. Rens paprikaene og skjær dem i ganske store biter som dampes møre i litt smør og salt. Fres sjampinjongene i ganske lite smør i stekepannen. Bruk sterk varme, slik at bruningen går raskt og soppen ikke avgir kraft. Ha på salt pg drypp over sitronsaft.
Legg alle de varme ingrediensene lagvis i et serveringsfat.
Pisk inn fløten i sjyen fra paprikadampingen og etter soppstekingen. Smak eventuelt til med salt og krydder og hell sjyen opp i serveringsfatet.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus