Flere resulteter finnes under oppskriften
16 kyllingvinger, ca 1 kg
2 ss peanøtt- eller saflorolje
1 liten løk, finhakket
½ ts tørr sterk sennep
1 ss worcestershiresaus
2 ss rødvinseddik
1 ss brunt sucker
3 dl ketchup
1 klype tørkede chilispon, om ønskelig
1 sitron, skåret i skiver
salt
nykvernet pepper
Varm oljen i en tykkbunnet gryte over middels varme. Tilsett løk og stek til den begynner å bli brun, 12-15 minutter.
Tilsett resten av ingrediensene til sausen, inklusive salt og pepper etter smak og kok opp over svak varme. Rør ofte. La alt trekke uten lokk i 20 minutter slik at smakene blander seg med hverandre. Blandingen skal ikke kokes. Ta av varmen og avkjøl.
Legg kyllingvingene på et fat og hell den avkjølte sausen over. Vend kyllingvingene i sausen, dekk dem til og la dem stå i kjøleskapet i 3-4 timer.
Tenn en utendørsgrill. Legg kyllingvingene på grillristen med en tang og grill dem til de blir sprø og gylne, 12-15 minutter. Vend dem så de blir stekt over det hele.
Legg kyllingvingene på et fat og server straks.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus