Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor broiler
vann
8 skiver bacon
200 g bacon eller kokt skinke
1/2 ts sitronskall
litt timian
litt rosmarin
200 g medisterdeig
2 ss sherry eller konjakk
2 egg
4 ss kremfløte
salt
pepper
1 pk lys aspik
3 ss sherry
persille
Skjær kjøttet fra benene på broileren. Kok kraft på benene, innmaten og ca 7 dl vann. La kraften koke ca 1 time, ha på salt og sil den.
Fôr en ovnfast form med baconskiver. Skjær fra de peneste stykkene av broileren. Mal resten av broilerkjøttet sammen med bacon eller skinke.
Bland det med medisterdeig, resten av ingrediensene og 4 ss broilerkraft.
Legg blandingen lagvis med broilerkjøtt i formen. Dekk formen med smurt papir.
Sett formen i vannbad i ovnen ved 180 C nederst i ovnen ca 1 time. Avkjøl i formen.
Løs opp aspik i ca 1/2 l kraft og tilsett sherry. La det stå kaldt til det er halvstivt.
Hvelv formen over på fat. Dekk med aspik og la den bli helt stiv.
Pynt med persille. Resten av aspiken legges rundt fatet. Denne belgiske retten serveres med brød og smør til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus