Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor broiler
100 g svisker
2 dl vann
2 ss sukker
4 ss hvetemel
salt
pepper
2-3 ss olje
1 rød paprika
2 1/2 dl hvitvin
1 1/2 dl kraft fra broileren
1/2 ts rosmarin
1 løk
noen strimler sitronskall
2-3 faste pærer
Kok sviskene i vann tilsatt sukker til de er møre.
Del broileren i passe stykker. Ta ryggben og brystben og kok kraft på dem. Vend broileren i mel tilsatt salt og pepper.
Ha olje i pannen og stek stykkene til de er gyllenbrune. Ta dem opp.
Del paprikaen i strimler og stek dem i oljen på pannen. Ha dem i en ovnsfast form.
Rør resten av melet med vin og kraft fra broileren og ha det i pannen. Rør til det tykner.
Tilsett 2 ss kraft fra sviskene og rosmarin. Smak til med salt og pepper.
Skrell løken og ha den i pannen. Tilsett sitronskall. Skrell pærene og stikk ut kjernehusene. Skjær pærene i tykke skiver og ha dem i pannen.
Kok pærene ca 3 min. og ha dem i formen sammen med sausen i pannen.
Legg broilerstykkene på toppen sammen med sviskene. Legg lokk på. Sett formen i ovnen ved 190 C midt i ovnen i ca 1 time.
Fjern løken og sitronskallet før formen settes på bordet. Server ris eller poteter til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus