Flere resulteter finnes under oppskriften
2 poteter
1 grønn paprika
1 rød paprika
3 ss olivenolje
1 stor løk, skåret i tynne skiver
2 pressede hvitløkfedd
6 piskede egg
125 g revet ost, hard hvit geitost, evt. chedder
salt
malt svart pepper
1 ss frisk, hakket persille til pynt
Ikke skrell potetene, men vask dem grundig og kok dem i 10 minutter. Hell av vannet og skjær i tykke skiver. Sett grillen på sterk varme.
Rens paprikaen og del dem i tynne skiver. Varm oljen i en teflonpanne og ha i løk, hvitløk og paprika. Stek i ca 5 min til alt er mykt.
Tilsett potetskivene og stek mens du vender grønnsakene forsiktig. Tilsett litt mer olje hvis pannen blir tørr.
Hell over halvparten av eggeblandingen og halvparten av den revne osten. Hell over resten av eggeblandingen, krydre med salt og pepper, avslutt med et lag ost.
Stek på lav varme uten å røre. Dekk eventuelt halvveis til med et lokk. Da stivner omeletten fortere.
Når tortillaen er fast, setter du pannen under grillen slik at den blir lett brun på toppen. Sett tortillaen til avkjøling, slik blir den også lettere å få ut av pannen. Pynt til slutt med persille.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus