Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store løk
4 egg
2 ss smør
3 ss fløte
salt
pepper
8 wienerwürst
5 ss reven ost
Rens løken og kok dem nesten møre i saltet vann. Skjær den øverste tredjedel av og hul ut så mye av løken at det blir igjen et skall som er 1-2 cm tykt. Hakk innmaten fra løken og damp det i smør på stekepannen.
Pisk eggene med fløten, salt og pepper og hell det over løken i pannen.
Skrap eggerøre fra bunnen etter hvert som den stivner. Den skal ikke være helt stiv. Fyll eggerøren i løken og sett dem i et ildfast fat.
Skjær pølsene i snitter og egg dem ved siden av løken. Sett en liten bit pølse på toppen av hver løk. Dryss reven ost over og sett fatet nederst i ovnen ved 250-275 C i ca 15 minutter.
Når retten er ferdig, skal eggerøren være gyllen og pølsene gjennomvarme.
Serveres rett fra ovnen med brød og en grønn salat til.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus