Flere resulteter finnes under oppskriften
6 sukkererter, rensede 2 kinakålblader i 2 cm store biter 6 aspargesbønner, rensede 6 tørkede kinesiske sopper, bløtlagt i varmt vann til de er myke, uten stilker 12 små friske sjampinjonger 20 tørkede liljeknopper, kjøpes i innvandrerbutikker som Golden Needles 1 terning gjæret bønneost, knust 2 ss hoisinsaus 2 ss soyasaus 1 ts malt pepper 4 ss olje 2,5 dl vann
Legg liljeknoppene i bløt til de er myke og skjær av de harde spissene. Bind sammen hver til en knute. Varm oljen og rør ut den gjærede bønneosten i den. Tilsett hoisinsausen og rør om i 1 minutt. Tilsett alle de andre ingrediensene unntatt vannet, og rør om. Tilsett vann og kok på sterk varme mens du rører hele tiden til det tykner. Denne retten smaker enda bedre hvis den varmes opp igjen neste dag. Denne kinesiske retten er høyt skattet blant buddhistiske vegeterianere, og henspeiler på de 18 disiplene til Buddha, som på sankrit heter Lohan. Her har du samtlige 18 ingredienser, men har du minst seks av dem, får du et tilfredsstillende resultat: Kinakålblader, tørket sopp, fingersopp, lodden sopp, sky-ørerer (tørket muggsopp), hvit muggsopp, sukkererter, søte tofu-vafler, brun tofu (soyaost), røde dadler, gingkonatter, lotusfrø, vermicelli (tynn spaghetti) av ris eller bønner, sjøgress, liljeknopper, gjæret bønneost, hoisinsaus og hvitløk.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus