Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl melk
3 nellikspiker
revet muskatnøtt
½ purre i skiver
50 g smør
1 dl hvetemel
1 ss brunt sukker
1 ss rødvinseddik
2 ½ dl grovrevet mozzarella
2 ts salt
3 dl finrevet rå rødbete
5 egg, skilt
Dressing:
1 ½ dl ristede hasselnøtter, grovhakket
1 ½ dl eple i terninger
olivenolje
rødvinseddik
salt
pepper
Ha melk, nellik, muskatnøtt og purre i en kjele. Kok opp og ta kjelen av varmen. La blandingen trekke i 30 minutter.
Dryss ½ ts av saltet over rødbetene. Smelt smøret i en kjele og rør inn mel, sukker og resten av saltet. Sil melken over i kjelen. Kok over lav varme, under omrøring, til en tykk, hvit saus. Ta kjelen av varmen. Rør inn mozzarellaen. La blandingen kjølne.
Rør eggeplommene, én og gangen, inn i mozzarellablandingen. Bland inn rødbeter og rødvinseddik. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig ned i blandingen. Fordel blandingen i 8 smurte porsjonsformer. Ha litt vann i bunnen av en langpanne og sett formene i. Stek på 160 C i 20 minutter.
Ta suffleene ut av ovnen og la dem kjølne helt i langpannen. Bland sammen nøtter og eple med olje og eddik. Smak til med salt og pepper. Ta suffleene ut av formene og sett dem på bakepapir.
Stek suffleene på 180 C i 10 minutter. Server dem med nøttedressingen.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus